L- en u-elementen zijn betonnen elementen die in de vorm van een L of een u zijn. Je kunt ze voor allerlei verschillende toepassingen gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een mooie border met l-elementen of een rij u-elementen waar je planten in zet. Het leuke aan deze elementen is dat je er heel creatief mee om kunt gaan. Combineer ze en maak van je tuin een heerlijke oase van rust.

Van beton

De elementen zijn gemaakt van beton, een natuurlijk materiaal dat makkelijk in alle gewenste vormen te gieten is. Het gebruik van beton heeft veel voordelen voor dergelijke elementen. Beton is duurzaam, heel stevig en stabiel. Het gaat ook niet rotten, zoals houten tuinspullen wel kunnen doen. Daarom wordt beton vaak gebruikt om producten te maken die in weer en wind mooi kunnen blijven.

Tinten

Op lenuelementen.be kun je l-elementen en u-elementen bestellen in alle afmetingen. Ook zijn ze in verschillende tinten te krijgen. Door met meerdere tinten te werken, kun je je tuin meer diepte geven. In de webshop kun je de elementen bestellen die voor jouw tuin de beste keuze zijn, maar er zijn ook keerwanden te krijgen. Maak van je tuin een paradijsje voor de zomer.

Creatief met l- en u-elementen