Om onze klant van de beste producten en de beste dienstverlening te voorzien, is onze core business het leveren en onderhouden van waterzuiveringssystemen. Wij willen graag dichtbij onze core business blijven maar toch ook onze klanten voorzien van benodigde producten en/of diensten. Daarom werken wij met een aantal vaste en betrouwbare partners samen die onze klanten voorzien van materialen en/of diensten die wij zelf niet op een kwalitatieve manier kunnen leveren.

Hieronder vindt u een overzicht van al onze partnerships die wij in de afgelopen jaren gesloten hebben om onze dienstverlening zo professioneel mogelijk te maken en het gehele proces richting onze klant zo goed mogelijk te optimaliseren.

wasmachines.nl linkDe website Wasmachines.nl levert voor al onze klanten nieuwe wasmachines zodra wij ontdekken dat de oude wasmachines niet meer goed functioneren. In veel gevallen komt dit door kalkaanslag, onvoldoende reiniging van het binnenkomende water en overmatig energieverbruik.

TU DELFTOm onze klanten van de nieuwste technieken en technologieën te voorzien, zijn wij een samenwerking gestart met de TU Delft (University of Technology). Wij helpen TU Delft en haar studenten verder middels het aanbieden van projecten en het maken het mogelijk om initiatieven en ideeën in de praktijk uit te voeren. Wij ontvangen daarmee toegang tot de nieuwste technieken!

Schilder Enschede

Een volgende partner van ons is Stoker Schilderwerken. Zij voorzien al onze klanten, waar nodig, van een nieuwe uitstraling door het aanbrengen van een nieuwe verflaag. Ook kan Stoker helpen bij glasschade en zijn ze thuis in behang en glasvlies. Door de samenwerking met Stoker kunnen wij onze klanten meer bieden.

ENGIE voorziet elektrische auto’s van energie. Met een laadpaal aan de muur kunt u eenvoudig uw elektrische auto opladen. De vergrendeling voorkomt bovendien dat het opladen per ongeluk wordt onderbroken. ENGIE kan zowel de laadpaal leveren als installeren.

 

Een auto importeren kan een hoop rompslomp geven. Dit is erg jammer, want auto’s in het buitenland zijn vaak aantrekkelijker geprijsd. Wilt u toch een auto importeren? De service van Easy Import voorkomt gedoe door alles uit handen te nemen.

https://www.bestelkit.nl/mulcol-multicollar-slim

Opkopen pallets

OutSmart

Dakraam vervangen

Steiger kopen

Planetproof Kozijnen

TevredenConsument 

Steelinox

Schildersverf kopen?

Rolgordijnen op maat

Koperinleveren.nl

havenkraan te koop

Engelse stijlmeubelen

Diamant gereedschappen

Droogbloemen webshop

Houten voordeur

parket schuren

aluminium hoekprofiel

cedar hout

Meisjes sandalen