Een verstopte afvoer of lekkage in uw woning of een bedrijfspand, levert in veel gevallen een behoorlijk overlast op. Enerzijds kan een lekke afvoer zorgen voor een onplezierige stank in uw woning, anderzijds is het water wat vrijkomt schadelijk voor uw muren, vloer en bijvoorbeeld plafond. Het is daarom van groot belang om dergelijke situaties tegen te gaan en uw afvoer geregeld te laten controleren door een ervaren loodgieter. Laat uw afvoer bijvoorbeeld eens doorspuiten of controleer deze op eventuele scheurtjes en gaten. Met onze jarenlange expertise in het uitvoeren van loodgietwerk rondom uw afvoer, zijn we u graag van dienst om deze werkzaamheden van u te ontnemen!

Loodgietwerk rondom uw afvoer
Er zijn verschillende vormen van loodgietwerk, die wij rondom uw afvoer kunnen uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan een standaardvorm van onderhoud, waarbij wij uw afvoer nalopen op kleine scheurtjes of gaten, eventuele verstoppingen en andere ongemakken. Ook het repareren van dergelijke lekkage aan uw afvoer of bijvoorbeeld het verhelpen van een verstopping in uw afvoer, zijn goede voorbeelden van werkzaamheden waar wij een jarenlange ervaring mee hebben. U moet er niet aan denken, dat er een pregnante geur in uw woning komt te hangen door problemen rondom uw afvoer!

Dikwijls is het lastig om bijvoorbeeld lekkages of verstoppingen aan uw afvoer zelf te constateren en te verhelpen. Met de juiste apparatuur hebben wij problemen als deze echter snel en daadkrachtig voor u verholpen. Ook voor andere problemen, zoals het verleggen van de afvoer in uw woning, hebben wij een geschikte oplossing.

Wilt u meer informatie? Wij helpen u!
Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van onze loodgietwerkzaamheden rondom uw afvoer, of wilt u direct een afspraak maken met een van onze vakmensen? Wij staan voor u klaar om u vandaag nog van een passend en vrijblijvend advies te voorzien via de kanalen op onze website!